retourret & klagomålProduktgaranti
Klagomåll
Returer
Nöjdhetsgaranti
Transportskador

 Produktgaranti
 


När du handlar på tvvaggfaste.se har du 24-månaders garanti. Detta innebär att du antingen få den reparerad eller utbytt, återbetalning eller minskning i pris, beroende på den specifika situationen.

Det är naturligtvis ett krav att klagomålet är berättigat, och att felet inte beror på felaktig användning av produkten eller annan skadlig beteende.

Du måste klaga inom "skälig tid" efter att du har upptäckt felet i produkten. Om du överklaga inom två månader efter att fel upptäcks, är påståendet alltid rätt tid.

Om klagomålet är berättigat återbetalar vi naturligtvis din (rimliga) fraktkostnader. Om du vill returnera en vara, vänligen meddela oss om detta via telefon eller e-post innan .


 


 

Klagomål

Hur vi hanterar ditt klagomål?

Naturligtvis vill vi att du vara nöjd när du handlar hos oss. På basis av ditt klagomål, försöker vi hitta en lösning som du kan vara nöjd med. Förutom ditt klagomål till oss är en metod för att ta reda på hur vi kan förbättra vår service.

Om du känner att ditt klagomål inte behandlas på rätt sätt av personalen på TVOphaeng. Com, eller om du inte är nöjd med köpet avveckling på vår hemsida eller ditt klagomål behandlas inte på ett tillfredsställande sätt, skulle vi vilja veta detta.

Exempel på klagomål:

  • Du är inte nöjd med den köpta produkten
  • Du känner dig dåligt behandlade
  • Du känner inte att ditt klagomål tas på tillräckligt stort allvar
  • Du håller inte med ett tidigare beslut från oss eller om du har ytterligare argument.
Hur och var att klaga?
Du kan skicka din anmälan via e-post:
info@tvvaggfaste.se
Konsument Anmärkningar
Du kan skicka din anmälan via post:

TVvaggfaste.se
ORCP AB
Kinne-Kleva Stallet
S-533 96 Götene

Du får ett meddelande skriftligen (e-post) för mottagande av klagomålet.
När kommer ditt klagomål inte behandlas?
Ditt klagomål kommer inte att behandlas om vi inte få ditt namn och adress.
Av vem och när du får en uppfattning?
Vid tidpunkten klagomålet når oss, och händelsen inte är äldre än 2 månader. Du får ett brev från avdelningschefen.

Klagomål om genomförandet av en order måste vara inom en rimlig tid, detaljerade och kommuniceras tydligt efter att du har upptäckt felet. 

Klagomål från företag svaras inom 14 dagar från dagen för mottagande. Om jobbet kräver mer tid, fårföretaget inom 14 dagar en preliminär rapport och ett uttalande om när de kan förvänta sig det slutliga resultatet.


 


 

Returer

Returer
Det är möjligt att returnera varorna inom 14 arbetsdagar. Du får priset tillbaka så snart som möjligt, och inte senare än 30 dagar efter. Återbetalning kommer att ske på samma sätt som den ursprungliga betalningen, dvs om du betalat med kreditkort beloppet läggs i kontot i samband med kreditkort om du betalat via banköverföring, ange reg. Och kontonummer

Den produkt som returneras måste vara oanvända, oskadade och i originalförpackning. Dessutom kan du bifoga en kopia av fakturan eller följesedeln.


Ladda ned retursedel


OBS: Du betalar för returen.
Efter mottagandet och översyn av produkten kommer priset att återbetalas så snart som möjligt och inte senare än 30 dagar efter att vi har mottagit produkten. Återbetalning kommer att ske på samma sätt som den ursprungliga betalningen, dvs om du betalat med kreditkort läggs beloppet i kontot i samband med kreditkort, om du betalat via banköverföring, ange reg. Och kontonummer

OBS: Vänligen kontakta oss via telefon eller e-post innan du returnerar produkten så får du nödvändig information om försendelsen.Det är inte möjligt att returnera varor vie efterkrav. tvvaggfaste.se vägrar mottagandet. Varor  som returneras fraktfritt kommer att nekas mottagandet. Returer ska skickas förbetalda och ordentligt förpackade för:

ORCP AB
Kinne-kleva Stallet 
S-533 96 Götene
Sweden 

Kom ihåg att få ett kvitto för försendelsen.


 


 

Nöjdhetsgaranti

Nöjda kunder är den bästa reklamen för vårt företag. Därför erbjuder vi en nöjdhetsgaranti. Vi kommer därför att bli glad om du omedelbart berättar om något inte är i ordning.

Du har 14 dagar på dig att avbryta när du handlar på tvvaggfaste.se. Ångerrätten skall löpa från den dag du tagit emot varan.

Förpackning och product tillstånd när du skickar tillbaka. 

Ångerrätt kan endast utnyttjas om produkten återlämnas i samma skick och mängd. Ångerrätten bortfaller därför om du använder produkten på ett sätt som uppenbarligen minskar försäljningsvärdet avsevärt.

Vid inköp av reservdelar för TV-apparater, bildskärmar, iPads och liknande. är den ursprungliga förpackningen alltid en väsentlig del av produktens värde. Förpackningen ska alltid skickas med för villkoren för att utöva rätten är uppfyllda.

Om du ångrar ditt köp måste varan skickas till:

ORCP AB
Kinne-kleva Stallet 
S-533 96 Götene
Sweden 


Du kan också avbryta genom att vägra att ta emot.
Efter mottagandet och översyn av produkten kommer priset att återbetalas så snart som möjligt och inte senare än 30 dagar efter att vi har mottagit produkten. Återbetalning kommer att ske på samma sätt som den ursprungliga betalningen, dvs om du betalat med kreditkort läggs beloppet i kontot i samband med kreditkort. Om du betalat via banköverföring, ange reg. Och kontonummer


 Transportskador


Objekt som du har fått från tvvaggfaste.se, testas och förpackas med stor omsorg. Om du får en leverans, var paketet är starka skadad, vänligen vägra ta emot och omedelbart meddela tvvaggfaste.se.

Varor som återsändes till tvvaggfaste.se måste också förpackas omsorgsfullt så transportskador undvikas. Varor som återsändes och har transportskador inte kommer att bli tagit emot.